Sportbikecenter

Wildiers biedt topmerken sportfietsen in 10 Sportbike Centers. Beschikbaarheid varieert per locatie. Bekijk en test modellen bij onze centers. Overweeg fietsleasing voor race- en gravelbikes.

Voor de sportievelingen met zin voor avontuur is de mountainbike de fiets bij uitstek. Bospaden, bergweggetjes of modder? De brede banden en vering van een mountainbike maken dit de ideale fiets voor wie graag de natuur verkent.

E-mountainbikes zijn de elektrische variant van een klassieke mountainbikefiets. De elektrische aandrijving zorgt ervoor dat er makkelijker getrapt kan worden, waardoor het gemakkelijker wordt om terreinen te verkennen die anders te uitdagend zouden zijn.

De klassieke wegwielren- of racefiets, is de fiets voor langere, intensieve fietsritten op verharde asfaltwegen. De lichte frames, dunne banden en het gebogen stuur zorgen voor een ideale rolweerstand en aerodynamica.

De variant van de klassieke wegwielrenfiets, is de e-race bike. De komst van de elektrisch aangedreven racefiets, heeft de koerssport de voorbije jaren toegankelijk gemaakt voor een breder publiek.

Bij de sportieve fietser die het asfalt liever mijdt, is de gravelbike de laatste jaren enorm in opmars. De aerodynamica van een racefiets gecombineerd met een stoere fietsband voorzien van een grof profiel, maakt deze fiets uniek voor offroad fietstochtjes.

Net zoals in het race- en mountainbikesegment bestaat er vandaag ook een elektrische variant van de gravelbike. Ideaal voor fietstochten langs kiezel- en zandwegen.

CTA FORMULIER