Onderhoud

Elektrisch aangedreven fietsen, zoals e-bikes en speedpedelecs, hebben regelmatig onderhoud nodig. Jaarlijkse controles verlengen de levensduur en verzekeren veiligheid op de weg.

Door de sterkere aandrijving en het zwaardere gewicht zijn elektrische fietsen gevoeliger voor slijtage dan gewone fietsen. Daarnaast zijn er technische componenten zoals de batterij, de aandrijving motor en het display, die elk hun eigen onderhoud vereisen.

Elk filiaal zijn eigen werkplaats

Bij Fietsen Wildiers zetten we enorm in op service, onderhoud en ontzorging. Daarom heeft elk filiaal ook zijn eigen werkplaats waar fietsen worden afgesteld, nagekeken en, indien nodig, hersteld. Dit gebeurt door onderhoudsmecaniciens die een professionele fietsopleiding of een gelijkwaardig technisch diploma hebben. Bovendien volgt al ons technisch personeel jaarlijks minstens 4 opleidingen om volledig op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het fietslandschap. Ook nemen zij regelmatig deel aan cursussen en infodagen die georganiseerd worden door onze leveranciers zoals Shimano, BOSCH en vele anderen.

Heeft u een technisch probleem aan uw fiets, is het tijd voor uw periodiek onderhoud of wenst u nieuwe onderdelen? Zowel herstellingen als onderhoud gebeuren steeds op afspraak. Maak telefonisch of via de groene knop hierboven een afspraak met het filiaal in uw regio.  Klanten die aangesloten zijn bij Mobility+ kunnen hun fiets thuis gratis laten ophalen en na herstelling terug laten afleveren.
Onze prijzen voor onderhoud? Die ontdekt u hier

Sla geen onderhoudsbeurt over