Fietsen

Als grootste familiale fietsretailer van Vlaanderen, vind je bij Wildiers een zeer ruim aanbod aan fietsen en merken terug. Van e-bike tot stadsfiets, van plooifiets tot longtail. We hebben voor elk soort fietser wel iets in huis.

Elektrische bakfietsen zijn vandaag beschikbaar in heel wat modellen en maten. Van de klassieke, elektrisch aangedreven bakfiets tot de hippe longtail cargo’s. Ben je benieuwd naar de e-cargobikes die wij verkopen?

Een elektrisch aangedreven fiets of e-bike is ideaal om woon-werkverkeer op een duurzame en gezonde manier af te leggen. De extra elektrische ondersteuning zorgt niet alleen voor meer snelheid, maar ook voor meer comfort.

Speed pedelecs bij Fietsen Wildiers bieden ondersteuning tot 45 km/u, overtreffend de standaard e-bikes met 25 km/u. Vergelijk modellen en boek een testrit!

Naast een zeer uitgebreid elektrisch fietsaanbod, bieden wij ook race- en sportfietsen aan. Van gravelbikes tot damesracefiets. Ontdek ons sportief gamma in onze Sportbike centers of via onze webshop.

Ja, het klopt dat de e-bike de voorbije tien jaar ongelofelijk aan populariteit gewonnen heeft. Maar betekent dit ook dat de traditionele stadsfiets daarom uit ons aanbod verdwijnt? Absoluut niet.

De komst van plooi- of vouwfietsen is een ware gamechanger in het fietslandschap. Doordat deze fietsen kleinere wielen hebben, kunnen ze makkelijk ingeklapt of opgevouwen worden tot een kleiner formaat. Daarom zijn plooifietsen de ideale duurzame “last mile” oplossing.

De stijging van het aantal fietsleasecontracten, heeft de tweedehands markt voor (elektrische) fietsen een serieuze boost gegeven. In ons filiaal in Zandhoven bieden wij onder de noemer R(E)-Bike, een grote selectie aan kwalitatieve tweedehands fietsen die allemaal zijn nagekeken door een erkende technieker.

Demofietsen, ook wel eens test- of demonstratiefietsen genoemd, zijn modellen die eerder zijn gebruikt voor testritten in één van onze 20 e-bike centers of bij fietslease demonstraties bij bedrijven. Deze fietsen hebben dus al enkele kilometers op de teller, maar verkeren daarnaast nog steeds in uitstekende staat.