Service

Als ervaren fietsretailer ziet Wildiers een groeiende vraag naar grondig onderhoud voor moderne e-bikes. We bieden service op niveau van de automotive industrie. Ontdek onze diensten hieronder.

Bij Fietsen Wildiers streven we naar het opbouwen van duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Daarom kiezen we resoluut voor service en ontzorging op basis van behoeftenanalyses.

Nieuwe elektrische fietsen, zoals e-bikes en speedpedelecs, vergen regelmatig onderhoud. Jaarlijkse checks en onderhoud verlengen de levensduur en verzekeren veiligheid op de weg.

Naast regulier onderhoud doen onze technici ook schadereparaties. Probleem met uw fiets of een ongeval gehad? Wij bieden professionele hulp en herstellen alle merken die wij aanbieden, zelfs als ze niet bij ons gekocht zijn.

Zat van stijgende brandstofprijzen en twijfelt u aan die tweede auto? Wilt u duurzamer leven? Bij Wildiers kunt u uw wagen inruilen voor een elektrische fiets met ons ‘Wildiers Neemt Uw Wagen Over’ programma.

Begin 2023 investeerde Fietsen Wildiers in Service Course, een fietsverhuurbedrijf in Calpe, Alicante. Nu bieden we ook service en onderhoud in Spanje aan.

Service zonder zorgen