Fietsleasing B2B

Wij maken graag een vrijblijvend voorstel op maat. Als werkgever heeft u vandaag twee opties om uw personeel een fiets aan te bieden, via een groepsaankoop van fietsen of via fietsleasing als flexibele verloning. Ontdek het verschil tussen beide vormen.

Advies op maat van jouw bedrijf

Contacteer onze B2B-adviseur voor een verkennend gesprek en een vrijblijvend voorstel via b2b@fietsenwildiers.be.

Demodag op jouw bedrijf?

Wij komen graag bij u op bedrijf langs met onze testfietsen.

OPTIE 1

Bedrijfs- of groepsaankoop

Bedrijfsaankoop
Bij de eerste optie is en blijft het bedrijf de ultieme eigenaar van de fietsen en worden deze over een periode van minimaal drie jaar afgeschreven. De aankoop kan u 100% fiscaal aftrekken in de vennootschapsbelasting. De grootste drempel voor een bedrijfsaankoop is dat je als bedrijf uiteraard over voldoende liquide middelen moet beschikken om een dergelijke investering te doen.

Groepsaankoop
Via een groepsaankoop kunnen alle werknemers genieten van een mooie B2B korting en zijn ze zelf eigenaar van de fiets. Er is dus geen beperking op het gebruik van de fiets, en kan er ook geprofiteerd worden van een kilometervergoeding.

OPTIE 2

Fietsleasing

Bij de tweede optie, fietslease, huurt de werknemer een fiets via zijn werkgever op lange termijn en dit meestal met een optie tot overname aan een vooraf bepaalde restwaarde bij afloop van het contract waardoor de werknemer de fiets in volle eigendom krijgt.

Net zoals bij een autolease, is een fietsleasing meestal een all-in-formule: uw werknemer maakt naast de fiets ook gebruik van extra services zoals pechverhelping, verzekering, een onderhoudsbudget en eventueel ook accessoires zoals een helm.

Wij werken vandaag samen met volgende leasebedrijven:

Zet jouw werknemers ook op de fiets