Fietsleasing met Fietsen Wildiers

Fietsen Wildiers is een grote fietsenzaak met een toonzaal van meer dan 1000M2 en met technisch en commercieel gekwalificeerd personeel. We zijn ambassadeur voor de grote merken en bieden u een ruime keuze e-bikes en andere fietsen uit voorraad (Riese & Müller, KogaBatavusVictoriaUrban ArrowGiant). Fietsen Wildiers is dé uitgelezen partner als het over fietsleasing gaat!

We werken zowel met samen met KBC fietsleasing als met Team Cyclis. We komen graag bij u ter plaatse om alle voordelen van het fietsleasen met u te bespreken.  Fietsleasing is interessant voor zowel bedrijven als werknemers.

 koga-e-bike

Waarom fietsleasing?


Fietsleasing zonder zorgen

Het Fietsen Wildiers team ontzorgt u van A tot Z bij uw fietslease project. Met testfietsen , testdagen, bedrijfsvoorstellingen en begeleiding informeren we u uitstekend vanaf het begin.
Onze service na verkoop volgt alles nauwgezet verder op. Het afhandelen van garantiegevallen of het ter beschikking stellen van vervang e-bikes behoort eveneens tot de mogelijkheden en is voorzien in het budget van onze lease partners KBC en Cyclis. U bent omnium verzekerd.

Elektrische fietsen een keer uittesten?

Wil u graag een demodag op uw bedrijf of bij ons in de zaak, dan verzorgen wij alles, inclusief gratis catering! U kan dan naar hartenlust onze elektrische demo fietsen  van topmerken zoals  Riese & Muller, Koga, Batavus, Victoria, Giant en Urban Arrow uitproberen.

Service & onderhoud

Onze afdeling na verkoop onderhoudt uw e-bike vakkundig. Uw fiets is altijd in perfecte staat. Onderhoud doen we op afspraak zodat u uw fiets nooit lang moet missen. 

Voor onderhoud en herstellingen kan u terecht in ons service center in Kapellen. Maar er is meer: onze servicewagen komt uw fiets ook bij u aan huis of op uw bedrijf herstellen. Bijvoorbeeld tijdens de werkuren zodat u 's avonds weer met de fiets naar huis kan.

Elke elektrische fiets die bij ons in de zaak of via onze lease partners KBC fietsleasing en Cyclis fietsleasing verkocht wordt, ongeacht de plaats of zaak van aankoop, kan van deze service genieten.

fietsen-wildiers-servicewagen

Fietsleasing, een innovatieve eco-vriendelijke oplossing

Gedaan met zware investeringen. Samen met uw werkgever kiest u de fiets die het beste bij u past. Bij Fietsen Wildiers maken we graag tijd om u te begeleiden in uw keuze.

Bezoek onze zaak in Kapellen of contacteer ons nu voor een afspraak.