Producten » Xtra garantie op E-bikes

Xtra garantie op E-bikes

Xtra-garantie
Extra garantie voor elektrische fietsen
Elke e-bike van Batavus - Sparta en Koga draagt standaard een fabrieksgarantie van twee jaar. Maar wil je langer gerust zijn? Ga dan voor extra garantie op je elektrische fiets. De Xtra Garantie-optie biedt je voor 189 euro nog eens drie jaar fabrieksgarantie – zonder eigen risico of afwaardering van onderdelen.
 
Xtra Garantie op elektrische fietsen beter dan verzekering
Sluit je de Xtra Garantie af ? Dan gun je jezelf meer dan bij een fietsverzekering met garantiedekking. Want via de Xtra Garantie wordt ook de accu vergoed. Die verslijt in de loop van de jaren. Dat verloopt zelfs sneller naarmate hij ouder wordt – ongeacht of je veel of weinig met je e-bike fietst, want het wordt veroorzaakt door een chemisch proces in de accu. Je merkt het: het is maar goed dat ook die accu gedekt wordt via de Xtra Garantie.
De voordelen van extra garantie op de elektrische fietsen
Je garantietermijn wordt liefst drie jaar langer.
De herstellingskosten worden, op basis van de gemiddelde prijzen, vergoed.
De waarde van de fiets wordt behouden en je ontvangt een hogere inruilwaarde (omdat de Xtra Garantie bij verkoop overdraagbaar is).
Kortom: je krijgt meer zekerheid, comfort en zorgeloosheid.
Opgepast: je kunt de Xtra Garantie enkel via ons afsluiten. Dit is enkel mogelijk als je fiets nog geen 2 jaar oud is ( factuurdatum )

koga-dag25345-3


      Loading...