Webshop » Elektrische fiets op afbetaling ?

Elektrische fiets op afbetaling

Fiets op afbetaling ? maar natuurlijk !! 

KBC fietslening :
Met een elektrische fiets of met een plooifiets overbrug je vlot de kilometers naar je werk. En een goede koersfiets of mountainbike voert je tijdens dat uitstapje moeiteloos door de heuvels. Maar aan een degelijke fiets hangt uiteraard een degelijk prijskaartje. De fietslening van KBC biedt een oplossing!
Hoe werkt de fietslening?
lening op afbetaling fiets
Om je aankoop te financieren, is het voor jou misschien interessanter om een lening op afbetaling aan te gaan. Zo betaal je gespreid en hoef je niet meteen aan je spaargeld te raken. KBC biedt je een lening op maat van jouw toekomstige fiets!
Deze fietslening kun je aangaan voor elk type fiets. Denk maar aan een e-bike, bakfiets, koersfiets, mountainbike of vouwfiets.
Je leent minimaal 500 euro en maximaal 110% van de totale prijs van je fiets (inclusief btw). Afbetalen doe je maandelijks, gespreid over minstens 1 jaar.
Een voorbeeld
Je laat je oog vallen op een elektrische fiets van 1.800 euro, dus je kunt tot 1.980 euro lenen. Zoveel heb je echter niet nodig. Je besluit een fietslening aan te gaan van 1.600 euro en je wilt die afbetalen op anderhalf jaar tijd. Dan betaal je elke maand iets minder dan 90 euro af.

Klik hier om naar de site van Kbc te gaan

BNP Paribas

Waarom zou u uw spaarcenten in één keer uitgeven als u bij BNP Paribas aan 1.95% op 24 gespreide maanden kan betalen ?
Kom gerust langs bij ons voor advies, wij staan u graag te woord.

BNP Paribas Fortis lanceert een nieuwe lening, speciaal voor de aankoop van een elektrische fiets.
In de eerste vier maanden van dit jaar werden al 145.000 'e-bikes' verkocht, 5.000 meer dan in heel 2016. Maar zo'n fiets kost gemiddeld 2.170 euro, en dus lenen heel wat Belgen voor de aankoop. Volgens BNP Paribas Fortis wordt 1 op de 10 elektrische fietsen met een lening betaald. Dat kon al via een persoonlijke lening, met tarieven tussen 8,40% en 9,65%. Maar de bank pakt nu uit met een veel voordeliger rente: 1,95%. "Een tarief in lijn met dat van het energiekrediet", klinkt het.
Concreet moet wie een fiets van 2.170 euro koopt en leent op 24 maanden, 92,24 euro per maand afbetalen. Aan het eind van de rit kost de fiets dan, inclusief interest, iets meer dan 2.213 euro. 


      Loading...