Webshop » Bosch E- bike Expert

Bosch E- bike Expert

bosch-ebike-expert-fietsen-wildiers

Met trots kunnen wij melden dat we door onze jaren lange inzet, opleiding en kennis wij door Bosch zijn benoemd met de hoogste titel in service namelijk :'Bosch eBike Expert'. 

Deze expert worden zeer selectief gekozen :-)
Wij zijn verkozen op basis van onze deskundigheid op onder andere productkennis, servicegerichtheid, training van het personeel en onze goede productbeschikbaarheid. 
Nóg een reden om voor ons te kiezen voor een kwalitatieve e-Bike met de bijhorende service ! ( 2 jaar gratis onderhoud )

Hierbij al een voorproef voor 2018 : De nieuwe Active 40Nm en Active + 50Nm motor is meer dan 900gr lichter en nog stiller. De nieuwe Bosch Power tube 500Wh is uitneembaar en mooi in het frame verwerkt !
Binnenkort op meerdere fietsen beschikbaar !!

bosch-active-motor-en-power-tube-500wh

Om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste productontwikkelingen en mogelijkheden, gaan wij jaarlijks met verschillende collega's bij Bosch op training en we testen zelf onze producten op regelmatige basis. Op die manier kunnen we onze kennis steeds bijstellen, en op die manier kunnen wij onze klanten steeds correct adviseren om de beste fiets te kiezen.
Servicegerichtheid
Naast de verkoop van kwaliteitsfietsen willen wij onze klanten ook de beste service geven. Door de technische trainingen van Bosch jaarlijks bij te wonen, kent de elektrische fiets voor ons geen geheimen meer. Daardoor kunnen we jou als klant bij onderhoud en herstellingen zo snel mogelijk en zo correct mogelijk van dienst zijn, waardoor je snel weer kan fietsen. Dit kan op afspraak terwijl u wacht !
Uiteraard staan we ook steeds klaar om je te helpen bij vragen over het gebruik van je eBike.

Eén van onze sterke punten is ook onze grote voorraad, zowel op het gebied van de fietsen zelf als de vervangonderdelen. 
We hebben een ruim gamma top kwalitatieve fietsen met bosch systeem van volgende merken : Koga - Batavus - Victoria - Urban arrow. met voor ieder wat wils. Zo zijn er stadsfietsen, toerfietsen en high-speeds met Bosch ondersteuning. 
Alle typen motoren : Active - Performance ( 25 en 45 km/u ) als de nieuwe performance CX hebben we in het gamma zitten.
Alle types display : purion - intuvia en nyon zijn bij ons op voorraad.

Extra voordeel voor de klant!
De titel van 'Bosch eBike Expert' is natuurlijk heel leuk om te krijgen, maar wat is daar nu het voordeel van voor jou als klant?
Wij hebben prioritaire toegang tot de Expert hulplijn. Als er toch eens een probleem opduikt waar onze techniekers niet meteen een oplossing voor vinden, kunnen wij meteen contact opnemen met de beste techniekers en ingenieurs van Bosch. Dat zorgt voor een nog snellere en betere service voor jou als klant.
We worden als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden, en mogen in verschillende gevallen mee gaan testen bij nieuwe productlanceringen. Daardoor kunnen we jou nog beter adviseren om je droomfiets aan te kopen.
Door onze rechtstreekse contacten met Bosch kunnen we je snel verder helpen met eventuele garantieproblemen.
Onze technische expertise wordt steeds op peil gehouden dankzij de technische trainingen die Bosch ons aanbiedt.
Vragen? Advies nodig? Testrit maken?
Kom eens langs of contacteer ons, we staan steeds tot je dienst !


    Loading...